Welkom bij Zonnis

Zonnepanelen zonder investeren (de bedenkers)

Laten we eerlijk zijn. Een beetje PV installatie komt toch neer op een aardig bedrag en dat heeft niet iedereen zomaar beschikbaar. Bij Zonnis krijgt u uw eigen energiecentrale op maat zonder investering! U heeft direct twee voordelen. Als eerste de gegarandeerde topkwaliteit van het merk Upsolar, de nummer 5 van de wereld op het gebied van hoogredementspanelen. Dit van oorsprong Taiwanese bedrijf heeft 4 fabrieken wereldwijd. Voor Upsolar is Zonnis exclusief distributeur in Nederland.
Uw tweede grote voordeel is ons "Zonder investeringsmodel".U hoeft zelf niet te investeren maar toch zijn de zonnepanelen toch vanaf de eerste dag uw eigendom. Zodra de panelen geïnstalleerd zijn profiteert u van uw eigen energie en bespaart u maandelijks op een groot gedeelte van uw energierekening en, we herhalen het nog maar eens, het mooie aan het concept is dat u zelf geen geld hoeft te investeren. Het mag natuurlijk wel maar ook met ons "Zonder investeringsmodel" heeft u een zonnig terugverdienmodel. De berekening wordt voor u op maat gemaakt. Daarvoor gaan wij graag met u om te tafel zitten. Onze adviseurs kijken samen met u naar de beste oplossing!

Van A tot Z geregeld

Gaat u met ons in zee dan heeft u nergens meer omkijken naar. Wij regelen alles van A tot Z. Daarna heeft u in ons de lange termijn partner bij wie u terecht kunt als u vragen of opmerkingen heeft.

Zonnis bij u thuis

Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten

Al onze panelen hebben een gegarandeerde opbrengst van 25 jaar, zijn verzekerd en voorzien van de modernste technologie. Alle panelen zijn bovendien individueel gecertificeerd. Uiteraard is de verzekering al betaald voor de plaatsing, u bent dus ook verzekerd voor 25 jaar tegen de nieuwwaarde. Daarbij geven wij als enige in de markt opbrengstgarantie. Wij geven aan wat uw panelen op moeten brengen, doen de panelen dat niet krijgt u uw geld terug of we plaatsen extra panelen op onze kosten. Kortom zekerheid!

Inzicht in opbrengst

Inzicht in opbrengst

De Zonnis energieApp geeft u een realtime inzicht in de opbrengst van uw panelen!

De beste kwaliteit met het hoogste rendement

De beste kwaliteit met het hoogste rendement

Wij werken uitsluitend met AAA kwaliteits hoog rendement panelen

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Zonnis zakelijk

Ervaren en betrouwbaar

Ervaren en betrouwbaar

Onze jarenlange ervaring en kritische houding heeft tot een enorme mijlpaal geleid. Na eerst te zijn benoemd tot het beste zonnepanelen bedrijf van 2014-2015 is in 2016 Zonnis door de nummer 5 in de wereld (Upsolar) aangewezen als exclusief distributeur van haar hoogrendement paneel voor de Nederlandse markt. In onze branche geldt "goedkoop is duurkoop". Wij kiezen samen met u voor de beste kwaliteit en met meer dan 2300 installaties op onze naam weten we waar we het over hebben.Daar kunt u van meeprofiteren, wij adviseren u graag.

Fiscaal zeer interessant

Fiscaal zeer interessant

Het plaatsen van zonnepanelen bij uw bedrijf is fiscaal zeer aantrekkelijk. Lees op onze pagina "Zonnis zakelijk" meer over de voordelen.

Geen rekeningen meer

Geen rekeningen meer

U ontvangt geen rekeningen meer. Ook de dagelijkse telefoontjes van energieaanbieders behoren tot het verleden!

MAAK NU EEN AFSPRAAK
betheme70wplk