Ons adres

U vindt ons in Rijen!


Zonnis B.V.

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

info@zonnis.nl

Bel ons : 076 - 544 98 69

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00

Stuur meteen een bericht

Wij horen graag van u

Wat onze klanten zeggen

over Zonnis

Klik om meer ervaringen te lezen
 • 18/02/2014

  Fam. van Hemert A.M. uit Breda

  Prima voorgelicht, prima werk geleverd, keurig alles opgeruimd, niks op aan te merken. Eén puntje: ik kan met Apple-apparaten geen bluetooth connectie maken. Zijn er klanten die dat wel kunnen en mij willen vertellen hoe?


  Lees mer
 • 18/02/2014

  Fam. Hutjens P uit Tiel

  Na enig overleg hebben we toch besloten om 26 panelen te laten plaatsen en ik kan niet anders zeggen ik had het eerder moeten doen maar ook de service en de montage was geweldig maar ook na de storm van jongst lede het was even bellen en ze staan gelijk voor je klaar helemaal super ik zou zeggen wilt u zonnepanelen ga dan naar Zonnis!


  Lees mer
 • 18/02/2014

  Fam. Hutjens P uit Tiel

  Na enig overleg hebben we besloten om zonpanelen te nemen. En ben daar zeer tevreden mee en ook met de service en montage! helemaal goed!


  Lees mer
 • 08/04/2013

  Fam. Verbeek uit Arnhem

  Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een duurzame en groene manier om te voorzien in onze energiebehoeften.  Dus gingen we op zoek naar zonnepanelen.  Zo kwamen wij terecht bij Zonnis.  Vanaf het eerste contact om een afspraak te maken, tot de afspraak zelf waren we heel aangenaam verrast over de vriendelijkheid en kundigheid van het Zonnis team.  Ze plaatsen de klant echt op de eerste plaats, en niet hun eigen omzet.  De adviseur heeft ons uitgelegd hoe alles werkt, maar dat ons huis door de minder gunstige ligging en plat dak helaas niet geschikt was voor zonnepanelen en dat wij daarom weinig tot geen voordeel zouden hebben door het plaatsen van zonnepanelen.  Een hele eerlijke reactie! Bedankt voor jullie tijd en moeite Zonnis! En als we ooit verhuizen, nemen we terug contact op met jullie om te kijken of we dan wel gebruik kunnen maken van jullie diensten.


  Lees mer
 • 08/02/2013

  Fam. Crul uit Breda

  Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepannelen.Netjes en snel geplaatst!


  Lees mer