18/02/2014

Fam. van Hemert A.M. uit Breda

Prima voorgelicht, prima werk geleverd, keurig alles opgeruimd, niks op aan te merken. Eén puntje: ik kan met Apple-apparaten geen bluetooth connectie maken. Zijn er klanten die dat wel kunnen en mij willen vertellen hoe?
18/02/2014

Fam. Hutjens P uit Tiel

Na enig overleg hebben we toch besloten om 26 panelen te laten plaatsen en ik kan niet anders zeggen ik had het eerder moeten doen maar ook de service en de montage was geweldig maar ook na de storm van jongst lede het was even bellen en ze staan gelijk voor je klaar helemaal super ik zou zeggen wilt u zonnepanelen ga dan naar Zonnis!
18/02/2014

Fam. Hutjens P uit Tiel

Na enig overleg hebben we besloten om zonpanelen te nemen. En ben daar zeer tevreden mee en ook met de service en montage! helemaal goed!
08/04/2013

Fam. Verbeek uit Arnhem

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een duurzame en groene manier om te voorzien in onze energiebehoeften.  Dus gingen we op zoek naar zonnepanelen.  Zo kwamen wij terecht bij Zonnis.  Vanaf het eerste contact om een afspraak te maken, tot de afspraak zelf waren we heel aangenaam verrast over de vriendelijkheid en kundigheid van het Zonnis team.  Ze plaatsen de klant echt op de eerste plaats, en niet hun eigen omzet.  De adviseur heeft ons uitgelegd hoe alles werkt, maar dat ons huis door de minder gunstige ligging en plat dak helaas niet geschikt was voor zonnepanelen en dat wij daarom weinig tot geen voordeel zouden hebben door het plaatsen van zonnepanelen.  Een hele eerlijke reactie! Bedankt voor jullie tijd en moeite Zonnis! En als we ooit verhuizen, nemen we terug contact op met jullie om te kijken of we dan wel gebruik kunnen maken van jullie diensten.
08/02/2013

Fam. Crul uit Breda

Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepannelen.Netjes en snel geplaatst!
05/02/2013

Fam. Jobse uit Breda

Helemaal TOP, alles wordt goed geregeld en je hoeft zelf niets te doen. Nu zijn we lekker aan het genieten van onze groene stroom.
25/01/2013

W.T. Troost uit Breda

Helemaal TOP, alles wordt goed geregeld en je hoeft zelf niets te doen. Nu zijn we lekker aan het genieten van onze groene stroom.Goede service en alles wordt voor je geregeld, je hoeft zelf niets te doen. Nu maar hopen dat de zon veel schijnt.
15/01/2013

J. van Horen uit Breda

Vaklui!!! Ze weten waarover ze het hebben.  Van verkoop tot plaatsing.  En er wordt geluisterd naar de klant.  Goed werk geleverd!
08/09/2012

A.J. Marteijn uit Breda

Op een mooie zonnige nazomeravond komt een man aan de deur met 5 vragen over duurzame energie die niets zou kosten! Ik dacht: daar is weer iemand met mooie praatjes die iets aan de man wil slijten. Na de vijf vragen beantwoordt te hebben, een datum afgesproken voor een vervolgafspraak met deze sympathieke man.Een week of wat later komt de vader van deze meneer uitleggen hoe het hele systeem in elkaar zit, en ik ben gelijk enthoustiast! Na het gesprek het één en ander op het internet uitgezocht of er inderdaad geen valkuilen zijn, maar deze zijn er niet! Er wordt in de weken naar de plaatsing toe een nieuwe “slimme” meter gratis geplaatst door Enexis (dit is het enige wat je zelf moet regelen). Begin november worden de panelen geplaatst op zowel het schuine dak als het platte dak van het dakkapel. Dit wordt gedaan op strakke aluminium profielen, die ze ook nog zwart spuiten, zonder het dak te beschadigen. Op het platte dak komt een raamwerk, wat onder een hoek staat van 30°. De plaatsing begint ‘s morgens om een uur of 7 (bewolkt, grauw weer) en duurt tot ‘s middags 14 uur. Dan zitten alle zonnepanelen erop en is de omvormer netjes geplaatst en gereed voor gebruik. Op dat moment breekt de zon door en wordt het nog een stralende dag(zie foto). Ik ben zeer content met deze panelen (240watt per stuk) en ze hebben er 12 geplaatst, wat het maximale aantal is bij ons dak. De vaklui hebben alles netjes opgeruimd. Nu maar hopen op veel zon, en energie te leveren aan de energieleverancier Essent.
08/08/2012

A.J. van der Linden

Via een folder over zonnenergie werd mijn interesse gewekt. Daarna gemaild en een afspraak gemaakt met Zonnis. Na een middagje kletsen en wat vragen en uitleg was ik over de streep. Uiteraard nog even gebeld met wat referenties, essent en enexis voor wat info. Alle waren positief. De definitieve bestelling gedaan en het balletje gaat rollen. De slimme meter werd geplaatst. De 14 zonnepanelen werden 26 september geplaatst tevens met de omvormer. Enfin alles werd keurig geregeld en geplaatst. De omvormer zoemt nu achter mijn rug omdat mijn computer daar vlakbij staat en zo hoor ik dat deze stroom oplevert, ook bij bewolking, en bij zon gaat hij harder werken. Nu maar hopen op veel zon zodat de maandlasten aan energie omlaag kan.