Alejandro uit: Grave
17/05/2016
Consument tast in het duister
24/05/2016

Upsolar

Upsolar

Up Solar is goed voor een productie van +- 250MW per jaar en behoort hiermee tot de grotere spelers op de markt. Zij hebben diverse fabrieken en verwerken alles zelf. Het hele proces wordt permanent bewaakt en gecontroleerd. Upsolar heeft al ruim 20 jaar ervaring met het produceren van hoogwaardige zonnepanelen. In de fabriek wordt het ruwe en uiterst zuivere silicium tot zogenaamde ingots verwerkt. Van deze staven, snijdt men de wafers tot cellen en dit alles met een permanente kwaliteitscontrole zodat ook deze modules voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen, zoals o.a. IEC, TÜV en ISO. Up Solar heeft faciliteiten in Europa, Amerika, Hong Kong en China.

Van dit merk zijn zowel poly-kristallijne als mono-kristallijne modules te verkrijgen. Allen met een productgarantie van meer dan 20 jaar. Dit is ongekend en geeft aan dat u te maken heeft met een solide partner.

In een onafhankelijke Duitse test van 15 gerenommeerde merken waarin diverse parameters met elkaar vergeleken worden scoort Up Solar bijzonder goed en krijgt dan ook de score "sehr gut".