Zonnis Sponsort

Er zit meer energie in Zonnis!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is iets wat in ons DNA zit.
Bekijk hier onze acties en resultaten van de afgelopen jaren

2016 Stichting ALS

Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de oorzaak tot op heden onbekend. Hoop op een toekomst – met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na de eerste symptomen – is er voor deze 1500 patiënten nog niet. Het relatief kleine aantal patiënten maakt dat onderzoeksbudgetten van de farmaceutische industrie en de overheid nihil zijn; verreweg het meeste wetenschappelijk onderzoek naar ALS in Nederland wordt gefinancierd door giften aan Stichting ALS Nederland.

2015 Onderzoek naar SCA

Anja van Putten te Ede leidt aan SCA-1. En met haar velen meer. Het is een erfelijke en tot nu toe dodelijke hersenziekte. Maar er is hoop. Het Leids UMC verricht baanbrekend onderzoek. Wij helpen graag, samen met u! Klik hier voor Anja's verhaal.
Steun samen met ons het onderzoek naar SCA-1. Voor iedere nieuwe klant staat een heerlijke fles wijn klaar en zo steunen we Anja en haar gezin.
lees meer

2014 Onderwijs voor kinderen in Gambia

Zonnis heeft een school met 63 kinderen geadopteerd waarbij de kinderen vrijgesteld zijn van schoolgeld.

Onderwijs in Afrika is een kostbaar goed. Niet iedereen kan naar school. Kinderen moeten eerder meewerken in huis of op het land om in het onderhoud van het hele gezin te voorzien.

2015 Ebola - steun de andere slachtoffers

De ebola uitbraak maakt veel slachtoffers en dan denken we niet direct aan de huisdieren als katten en honden maar zij zijn het wel! Animal Care Association in Afrika vangt de dieren op, verzorgt ze en ziet er op toe dat ze verder een goed leven hebben. Met de aanschaf van uw PV installatie steunt u het goede werk van de stichting van dokter Michael - dank u wel!

2009 Pieterburen

De zeehondencreche is inmiddels een begrip in Nederland. Het goede werk wat daar verricht wordt, wordt door Zonnis gesteund met, hoe kan het anders, vis!