Zonnis zakelijk

EXCLUSIEF DISTRIBUTEUR UPSOLAR

Zonnis zakelijk

Uw rendement

Steeds meer bedrijven stappen over op een eigen energiecentrale en dat is logisch. Niet alleen de fiscale voordelen maken de overstap rendabel maar u bespaart vanaf de eerste dag op uw energiekosten. Daarnaast is in het verleden al vaker de vergroening van het bedrijf een extra marketing instrument en impuls gebleken.

Zonnis biedt u ruime ervaring met kleine en grote zakelijke projecten.

Hieronder treft u regelingen aan die het rendement van de investering in een PV installatie voor onze zakelijke klanten vaak hoger dan voor particuliere klanten laat uitpakken. Alleen al door lagere netto aanschafkosten is de terugverdientijd korter dan bij particulieren.

Fiscaal voordeel

De overheid bevordert investeringen in duurzame energie middels de EnergieInvesteringsAftrek (EIA) en de KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA). We zetten ze kort voor u op een rij.

Extra voordelen

BTW en algemene investeringsaftrek

Als ondernemer bent u in de gelegenheid om investeringen die u bedrijfsmatig uitvoert, af te trekken van de fiscale winst maar de eerste en meest logische aftrekpost is de betaalde BTW. Deze vordert u terug via de aangifte omzetbelasting.

Voor veel bedrijven is de investering in zonnepanelen dus zeer interessant. Niet alleen voor het milieu en het imago van uw bedrijf, maar ook voor besparing op uw energiekosten op de lange termijn. Geplande investeringen en de rechtsvorm van uw onderneming spelen een rol en nemen wij graag mee voor u in ons advies. Wilt u weten of zonnepanelen voor uw bedrijf interessant zijn, neem dan contact met ons op.

Zonnis zakelijk

Omdat we zeker weten dat er altijd zon(n)is!